Snittblommor Mjölby, Vadstena, Linköping

Blomsterhjärtat är en blombutik som ligger i Mantorp. Med vår belägenhet finns vi även tillgängliga för er i närområdet, städer såsom Mjölby, Vadstena och Linköping med flera. I butiken erbjuder vi olika typer av blommor och växter samt floristtjänster, allt från snittblommor till binderi av en brudbukett. 

Snittblommor är kort sagt blommor som säljs individuellt, de är perfekta för att bilda en bukett. Du som kund väljer därmed själv vilken eller vilka blommor som du vill ha. Som kund har du möjligheten att välja bland våra snittblommor, så att du kan sätta ihop en personlig bukett. Antingen köper du snittblommorna som de är och sätter själv ihop buketten eller så hjälper vi dig att sätta ihop buketten utifrån de blommor du har valt. Ifall så önskas kan vi hjälpa till att välja ut blommor som passar bra ihop, med hjälp av dina önskemål och vår expertis sätter vi ihop en bukett som kommer passa det du söker. 

Vår vision är att kunna erbjuda en personlig service och yrkeskunskap genom blommor, vi vill genom blommorna förmedla känslor och budskap. När du kommer till oss kommer vi göra allt för att hjälpa dig på bästa sätt samt ge dig den bästa tänkbara kundservicen. Under ditt besök i vår butik finns vi alltid tillgängliga för att ge dig hjälp om det skulle behövas. Tack vare vår kunskap och erfarenhet inom snittblommor och övriga blommor kommer vi kunna ge vår professionella åsikt kring buketter, val av blommor och så vidare. 

Som sagt vänder vi oss till er i Mantorp och övriga städer i närområdet, exempelvis Vadstena, Mjölby och Linköping. Självklart går det bra att kontakta oss om några frågor skulle dyka upp. Välkommen till oss på Blomsterhjärtat!