Om oss

Ett brinnande intresse för blommor - Linköping, Mjölby, Vadstena

Catarina tog över den 1 augusti 2017

Catarina som har varit intresserad av blommor i hela sitt liv har i vuxen ålder gjort verklighet av sin barndoms dröm att utbilda sig till och arbeta som florist efter att ha jobbat statligt i många år, framför allt med kontroll och kalibrering av polisens bevisinstrument för alkoholutandningsprov. Efter floristutbildningen examinerades hon av Floristernas yrkesråd för yrkesbeviset med godkänt resultat. Catarinas favoritblomma är kinesisk riddarsporre och favoritmusiken är något med artisten Sarah Dawn Finer.

Annika har drivit butiken i fyra år och kommer vara kvar som anställd till stor glädje för både Catarina och kunderna. Vi känner att vi kompletterar varandra bra kunskapsmässigt, trivs ihop och är ett glatt och bra team. Annika har genom hela livet haft två huvudintressen; blommor och hästar, både travhästar och ridhästar. På senare tid har hon upptäckt glädjen i att odla grönsaker i sitt nya fina växthus. Hennes favoritblomma är den röda rosen Red Naomi. Favoritmusiken just nu är den som spelas på Mix Megapol.

Vårt mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt genom att erbjuda kvalitetsprodukter inom växter och blommor, snittblommor, blomsterbinderi, presentartiklar och heminredning. Vi är måna om att ge bästa möjliga service, vilket vi tror du märker när du besöker oss. Ni hittar oss i Mantorp, i närheten av Mjölby, Vadstena och Linköping.
 

Catarina Enstedt är innehavare av Blomsterhjärtat
Catarina Enstedt är innehavare av Blomsterhjärtat

Affärsidé

Blomsterhjärtas affärsidé är att erbjuda sina kunder ett brett, spännande och prisvärt sortiment med blommor, växter, tillbehör samt floristiska hantverksprodukter av hög kvalitet.

Vision

Blomsterhjärtats vision är att erbjuda personlig service och yrkeskunskap.

Värdegrund

Blomsterhjärtats värdegrund utgår från glädjen i mötet med kunderna, att ge god service i både stort och smått, att få dela med sig av sina kunskaper och kärleken till det floristiska hantverket.